Kändisar som har konstiga hobbies

Det tillhör inte ovanligheter att du ser kändisar som går på den röda mattan, har konserter eller att du ser dem på bioduken. Men något som du förmodligen inte har tänkt på är att dessa kändisar har andra intressen och hobbies, som de pysslar med hemma bakom sina stängda dörrar.

Kändisar och deras knäppa hobbies

Håll i hatten och spänn fast säkerhetsbältet, för nu ska du få reda på vilka de mest kända i världen har för helknäppa hobbies.

  • Johnny Depp – han är en storsamlare av barbiedockor, vilket är svårt att tänka sig, efter att ha sett honom i ”Pirates of the Caribbean”-filmerna. Johnny köper och samla på dockor som föreställer kändisar så som Lindsay Lohan och Beyoncé. Själv sitter han gärna och leker med dessa dockor och att det ger honom mycket kvalitet.
  • Taylors Swift – är en av världens bästa sångerska och gillar att pyssla med att göra sina egna julklappar och presenter. Hon är speciellt duktig på att göra snöglober som hon fyller med glitter och dessa delar hon ut frikostigt ut bland sina släktingar och vänner vid jul.
  • Justin Bieber – som är superduktig på att sjunga och ställa till skandaler, men faktiskt en hejare på att lösa Rubiks kub. Kuben löser han endast på 1 minut och 23 sekunder. Han har inte slagit världsrekordet för denna fascinerande och legendariska kub, rekordet ligger nämligen på 5,5 sekunder, så Justin har lite att träna på.
  • Simon Cowell – han är en berömd och ärlig talangscout som jagar nya stjärnskott världen över. Men det du inte visste om Simon är att han klättrar i träd varje dag. Detta kanske för att kunna hålla sitt humör under kontroll. Dessutom börjar han varje dag med att titta på olika tecknade serier, för att (som han själv säger) bli på bättre humör.
  • Paris Hilton – visserligen var det ett tag hon var på allas läppar. Men Paris har uttalat sig att vara emot jakt, utom av jakten på grodor. För hon jagar och fångar grodor när hon besöker rancher runt om i USA i deras dammar. Då Paris fångar grodorna i hinkar, poängterar att hon släpper ut dem igen. Kanske en dag hittar hon sin prins!
  • Mike Tyson – denna stenhårda och tuffa boxare, gillar att ha ovanliga husdjur såsom tigrar och lejon. Men Mikes senaste passion är att ha duvor och påstår att dessa är de bästa husdjuren som han någonsin har haft i sin ägo. Duvorna är till och med bättre än den björn han hade en gång i tiden.
  • Christian Ronaldo – han är inte bara skicklig på fotbollsplanen, men han gillar också att spela bingo. Detta tack vare för det är så spännande att aldrig veta vilket nummer som kommer härnäst och som ser till att fullända hela spelet och blir bingo.

Sammanfattning

Kändisar är faktiskt också människor och kan även ha konstiga hobbies som ”vanligt” folk inte kan förstå vitsen med att syssla med. Visserligen är vissa hobbies vanliga, men det är ändå kul att veta att dessa kändisar kan tycka det kan vara kul med annat än det de är kända för.